BLOG

Op deze pagina vind je een interessant artikel met tips en advies wanneer je jouw huis wil verkopen.

Huis verkopen: zonder makelaar of met?

Je bent van plan om je huis te verkopen, maar je twijfelt nog om een makelaar in te schakelen of om de verkoop voor eigen rekening te nemen. Zonder makelaar spaar je heel wat kosten uit, maar anderzijds beschikt een makelaar over heel wat expertise en weet hij precies waar kopers belang aan hechten. Welke optie is de beste?

Je huis op eigen houtje verkopen

Time is money. Tussen je drukke werkleven en het opknappen van je woning door heb je geen tijd meer voor oneindige bezoeken van potentiële kopers. Als je je huis zelf verkoopt, bepaal je zelf wie over de vloer komt. Naast tijd bespaar je ook heel wat geld: je moet geen duizenden euro’s makelaarskosten betalen en de winst van de verkoop behoud je volledig zelf.

huis verkopen zonder makelaar

Veel hangt af van een correcte verkoopprijs

The most important thing is een correcte prijsschatting wanneer je je huis verkoopt. De prijs mag niet te hoog of te laag zijn. Je huis zelf naar waarde schatten is niet altijd even gemakkelijk, maar daar kunnen wij je een handje bij helpen. Vlaams Verhuurkantoor biedt gratis waardebepalingen aan die geheel vrijblijvend zijn.

Wil je toch liever de hulp van een makelaar inschakelen en de torenhoge commissie betalen? Dat kan. Of je kan je huis verkopen aan Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

Meer weten over je huis verkopen zonder of met makelaar?

Geen fan van gladde verkooppraatjes? Maar ook geen zin in al het paperassenwerk? Schakel dan de hulp van Vlaams Verhuurkantoor in! Wij zorgen ervoor dat je je huis snel en eenvoudig kan verkopen. Interesse? Neem dan contact met ons op!  

Vraag vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven