Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Ninove

Huis verkopen zonder makelaar regio Ninove

Wil je jouw huis verkopen zonder makelaar in de omgeving van Ninove, maar blijft de verkoop aanslepen? Soms heb je geen tijd te verliezen en wil je dat de verkoop zo snel mogelijk afgehandeld wordt. In dat geval ben je bij Vlaams Verhuurkantoor aan het juiste adres. Wij kopen jouw woning voor een eerlijke prijs, ook al is er nog werk aan of zijn er nog huurders in het pand aanwezig.

Verkoop je huis zonder makelaar

Denk je eraan om je huis zonder makelaar te verkopen? Niet twijfelen, gewoon doen! Door het heft in eigen handen te nemen bepaal je zelf wie er wanneer over de vloer komt. Geen eindeloze kijkdagen meer waardoor je heel wat tijd wint. Bovendien hoef je geen duizenden euro’s makelaarskosten te betalen. Zo win je niet alleen heel wat tijd, maar spaar je ook heel wat geld uit.

huis verkopen zonder makelaar Ninove

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis-verkopen-zonder-makelaar-Ninove

Je huis verkopen aan Vlaams Verhuurkantoor biedt alleen maar voordelen

Door met Vlaams Verhuurkantoor in zee te gaan geniet je van tal van voordelen. Eerst en vooral garanderen wij een snelle afhandeling. Zo zorgen wij ervoor dat de akte binnen de vier weken in orde is en storten we onmiddellijk een voorschot op jouw rekening.

Verhuur je het huis of het appartement dat je wilt verkopen en zijn er nog huurders aanwezig? Geen probleem, wij nemen eventuele huurders mee over. Daarnaast hebben wij geen hypothecair krediet nodig waardoor je altijd zeker bent van de verkoop.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder makelaar regio Ninove?

Met de hulp van Vlaams Verhuurkantoor kan jij snel en eenvoudig je huis verkopen zonder makelaar in de omgeving van Ninove. Ben je overtuigd van de vele voordelen? Vraag dan snel jouw GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier. De waardebepaling is geheel vrijblijvend.

 

Bovendien genieten snelle beslissers momenteel van onze tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven