Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Merelbeke

Huis verkopen zonder makelaar regio Merelbeke

Wil jij graag je huis verkopen zonder makelaar in regio Merelbeke? Spreekt een gegarandeerd snelle afhandeling van de verkoop je wel aan?
Verkoop je huis dan aan Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen je huis voor een eerlijke prijs, ook al is er nog werk aan
of zijn er nog huurders in het pand aanwezig.

Daarom verkoop je je huis aan Vlaams Verhuurkantoor

Het grootste voordeel aan je huis zonder makelaar verkopen? Je bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten. Wist je dat een vastgoedmakelaar een gemiddeld ereloon krijgt van 3% tot 4% op de verkoopprijs? Bedenk maar eens wat je met al dat geld zou kunnen doen…

Verkoop je je huis aan Vlaams Verhuurkantoor, dan hoef je geen makelaarskosten of een commissieloon te betalen. Sterker nog, wij betalen de nettoprijs voor jouw woning. Bovendien verzekeren wij dat de akte binnen de 4 weken getekend wordt en betalen we direct een voorschot. Kortom, wij doen er alles aan zodat jij snel en zorgeloos je woning kan verkopen.

huis verkopen zonder makelaar Merelbeke

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Huis direct verkopen Hamme

Wat doen wij met jouw woning?

Beslis je om je woning aan ons te verkopen, dan mag je er zeker van zijn dat jouw huis of appartement in goede handen terechtkomt. Ons doel is om via het aankopen van woningen, en deze indien nodig te renoveren, meer huurwoningen op de markt te brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen. Wij zijn actief over heel Vlaanderen.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder makelaar in regio Merelbeke?

Wil je graag je huis verkopen zonder makelaar in regio Merelbeke? Ben je helemaal overtuigd van onze aanpak? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

Bovendien genieten de snelle beslissers momenteel van een tijdelijke actie. Wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking. Aan jou de keuze!

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven