Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Wetteren

Huis verkopen zonder makelaar regio Wetteren

Denk je eraan om je huis te verkopen zonder makelaar in de regio Wetteren? Dan ben je bij Vlaams Verhuurkantoor aan het juiste adres!
Wij kopen jouw woning voor een eerlijke prijs, zonder dat je hiervoor makelaarskosten of een commissieloon hoeft te betalen.
Zelfs wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in het huis aanwezig zijn.

Snel en zorgeloos je huis verkopen

Wil je verhuizen naar een kleiner of net een groter huis? Heb je een woning geërfd of zit je midden in een echtscheiding? Staat jouw woning leeg of is ze onbewoonbaar verklaard? Misschien heb je wel problemen met je huurder of wil je gewoon je huis verkopen? Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat jij je huis snel en zorgeloos kan verkopen.

Wij kopen huizen om ze vervolgens te renoveren en daarna als huurwoningen op de markt te brengen. Zo bieden wij de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen, toch een kans op een mooie woning. En dat doen we in heel Vlaanderen!

huis verkopen zonder makelaar Wetteren

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis verkopen zonder makelaar Herzele

Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze is vrij eenvoudig. We starten met een afspraak te maken op een moment dat voor jou past. Vervolgens komen we langs om jouw pand tot in de details te bekijken én te bespreken.

Daarna beslissen we heel snel of we een bod gaan uitbrengen op jouw woning. Als we dat doen en je gaat akkoord met het bod, wordt het compromis opgemaakt en betalen we onmiddellijk een voorschot. Zo snel kan het gaan!

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder makelaar in regio Wetteren?

Ben je van plan om je huis te verkopen zonder makelaar in regio Wetteren? Vraag dan snel een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier. De waardebepaling is geheel vrijblijvend.


Voor de snelle beslissers hebben we een mooie verrassing in petto. Momenteel profiteer je van onze tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking. Wees er snel bij!

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven