Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Brakel

Huis verkopen zonder makelaar regio Brakel

Wil je graag je huis verkopen zonder makelaar in de omgeving van Brakel? Soms heb je geen tijd te verliezen en wil je dat je woning zo snel mogelijk verkocht geraakt. Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen jouw woning voor een correcte prijs
en garanderen bovendien een snelle afhandeling.

Waarom je huis aan Vlaams Verhuurkantoor verkopen?

Wanneer je de hulp van een makelaar inschakelt om jouw woning te verkopen kost dat jou heel wat tijd én geld. Verkoop je je huis of appartement aan ons, dan hoef je geen makelaarskosten of commissieloon te betalen. De verkoopprijs is dus volledig voor jou. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de verkoop zo snel mogelijk afgehandeld kan worden. Zo wordt de akte binnen de 4 weken in orde gebracht. Verder is er geen hypothecair krediet nodig waardoor je altijd zeker bent van de verkoop.

huis verkopen zonder makelaar Brakel

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis verkopen zonder makelaar Lede

Wat doen wij met jouw woning?

Je vraagt je waarschijnlijk af wat er met jouw woning gaat gebeuren. Bij Vlaams Verhuurkantoor hebben wij een specifiek doel voor ogen: door huizen aan te kopen, en deze indien nodig te renoveren, willen wij meer huurwoningen op de markt brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen. Daarom kopen wij jouw woning heel discreet, snel en zonder extra kosten tegen een eerlijke prijs.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder makelaar in regio Brakel?

Ben je van plan om je huis te verkopen zonder makelaar in regio Brakel? Vraag dan snel een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier. De waardebepaling is geheel vrijblijvend.

Voor de snelle beslissers hebben we een mooie verrassing in petto. Momenteel profiteer je van onze tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven