BLOG

Op deze pagina vind je een interessant artikel met tips en advies wanneer je jouw huis wil verkopen.

Mijn huis staat lang te koop, wat nu? 

Heb jij je woning te koop gezet? Dan hoop je natuurlijk dat die zo snel mogelijk verkocht wordt. Maar was als dit niet het geval is? Wat als je huis veel langer te koop staat dan verwacht? Dit zijn de mogelijkheden. 

Veel hangt af van een correcte verkoopprijs

Het allerbelangrijkste is een correcte prijsschatting wanneer je je huis verkoopt. De prijs mag niet te hoog of te laag zijn. Dat kan dan ook een reden zijn dat je huis al lang te koop staat. Wanneer je zelf je huis verkoopt is het niet altijd even gemakkelijk om je woning op waarde te schatten, maar daar kunnen wij je een handje bij helpen. Vlaams Verhuurkantoor biedt gratis waardebepalingen aan die geheel vrijblijvend zijn.

Breng je woning in orde

Kandidaat-kopers krijgen slechts één keer een eerste indruk, zorg er dus voor dat deze onmiddellijk goed is. Bij een bezichtiging is het belangrijk dat je jouw woning van zijn beste kant laat zien. Zo kan je met decoratie kleine oneffenheden verbergen. Nadeel is uiteraard wel dat je tijd en geld moet investeren om het huis in orde te brengen of (tijdelijk) in te richten. Zeker als je een huis snel wil verkopen, is dit niet altijd evident.

Online verkopen

Online verkopen zijn aan een steile opmars bezig. Meer en meer mensen verkopen hun woning via Biddit, een online platform voor openbare verkopen. Kopers kunnen dan manueel een bod uitbrengen of automatisch bieden tot een maximumbedrag dat ze vooraf bepaald hebben. Let wel op: het bod hoeft niet het bedrag te zijn dat door jou van tevoren is bepaald.

Alles gebeurt onder het toeziend oog van een notaris. Als je woning niet verkocht wordt binnen de voorop vastgestelde termijn, moet jij de kosten betalen voor een nieuwe advertentie of ervoor kiezen om je huis toch op een andere manier te verkopen.

Je huis verkopen? Schakel de hulp van Vlaams Verhuurkantoor in!

Heb je geen zin in de administratieve rompslomp wanneer je je huis zelf verkoopt? Is een online verkoop niet jouw ding? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor! Wij kopen jouw woning voor een eerlijke prijs en garanderen een snelle en correcte afhandeling. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op of download snel ons GRATIS E-BOOK met daarin meer informatie en 10 handige tips over hoe jij zo snel mogelijk jouw huis verkocht krijgt.

Vraag vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven