Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Berlare

Huis verkopen zonder makelaar Berlare

Ben je van plan om je huis te verkopen zonder makelaar in de regio Berlare? Doe dan beroep op Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen jouw woning voor een eerlijke prijs, ook al is er nog werk aan of zijn er nog huurders in het pand aanwezig. Bovendien hoef je geen makelaarskosten of een commissieloon te betalen.

Waarom je huis zonder makelaar verkopen?

Ben je van plan om je huis te verkopen? Dan kan je een makelaar inschakelen. Ben je echter geen fan van gladde verkooppraatjes dan kan je je huis gewoon zelf verkopen. Het zal je heel wat geld besparen, want je zal geen torenhoge commissie moeten betalen en de opbrengst van de verkoop is helemaal voor jou.

Er is wel een keerzijde aan de medaille: je huis zelf verkopen vergt tijd. Je moet de verkoopprijs bepalen, je huis verkoopklaar maken, foto’s laten maken, bezichtigingen inplannen, rondleidingen verzorgen,… en noem maar op.

huis verkopen zonder makelaar Erpe-Mere

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis-verkopen-zonder-makelaar-Erpe-Mere

Verkoop je huis aan Vlaams Verhuurkantoor

Of je kan je huis verkopen aan Vlaams Verhuurkantoor. Wij zorgen ervoor dat je je huis snel en zorgeloos kan verkopen en geven steeds een correcte prijs voor jouw woning. Bovendien geniet je nog van tal van andere voordelen:

 • Gegarandeerd een snelle afhandeling;
 • Er is geen hypothecaire lening nodig, de koop gaat altijd door;
 • De akte wordt binnen de 4 weken getekend;
 • Wij betalen je direct een voorschot;
 • Wij betalen de nettoprijs voor jouw woning.

Daarnaast brengen wij de nodige attesten, keuringen etc. in orde. De administratieve kosten die hierbij komen kijken nemen wij volledig voor onze rekening.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder makelaar in regio Berlare?

Wil je graag je huis verkopen zonder makelaar in regio Berlare? Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

  Scroll naar boven