Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Hamme

Huis verkopen zonder makelaar regio Hamme

Geen fan van gladde verkooppraatjes? Maar ook geen zin in al het paperassenwerk wanneer je je huis zelf verkoopt? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor! Wij zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig je huis kan verkopen zonder makelaar in de regio Hamme.

Laat je huis schatten

Als je je huis wilt verkopen is een correcte verkoopprijs misschien wel the most important thing. Daarom is het belangrijk dat je over een correcte prijsschatting beschikt. De prijs mag namelijk niet te hoog, maar ook niet te laag zijn. Je huis zelf naar waarde schatten is geen gemakkelijke opdracht. Gelukkig biedt Vlaams Verhuurkantoor gratis waardebepalingen aan die geheel vrijblijvend zijn.

Wil je toch liever de hulp van een makelaar inschakelen en de torenhoge commissie betalen? Dat kan. Of je kan je huis verkopen aan Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

huis verkopen zonder makelaar hamme

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis verkopen zonder makelaar hamme

Snel en zorgeloos je huis verkopen

Ons doel? Door huizen aan te kopen, en ze indien nodig te renoveren, willen wij meer huurwoningen op de markt brengen voor de vele mensen die geen eigen woning (meer) kunnen kopen. Daarom kopen wij jouw huis snel, discreet en zonder extra kosten aan een eerlijke prijs.

Ga je met Vlaams Verhuurkantoor in zee, dan kan je rekenen op een snelle afhandeling. Zo is de akte binnen de 4 weken getekend. We hebben geen hypothecaire lening nodig waardoor je altijd zeker bent van de verkoop. Sterker nog, wij storten onmiddellijk een voorschot op jouw rekening!

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis zonder makelaar verkopen in regio Hamme?

Wil je graag je huis verkopen zonder makelaar in regio Hamme? Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren van een tijdelijke actie: momenteel maken we je woning gratis leeg of stellen we gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven