Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Haaltert

Huis verkopen zonder makelaar regio haaltert

Snel en zorgeloos je huis verkopen zonder makelaar in regio Haaltert? Dat doe je met Vlaams Verhuurkantoor. Of je nu wenst te verhuizen naar een grotere of kleinere woning, je een huis hebt geërfd of midden in een scheiding zit: wij kopen jouw woning steeds voor een eerlijke prijs.
Bovendien hebben wij geen hypothecair krediet nodig waardoor je altijd zeker bent van de verkoop.

Jouw woning snel verkopen?

Welke reden je ook hebt om je woning te verkopen, wij zorgen voor een vlotte afhandeling. Zo zorgen wij ervoor dat de akte binnen de 4 weken in orde is. Ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn, ben je bij Vlaams Verhuurkantoor in goede handen. Wij kopen jouw woning voor een correcte prijs, zonder dat je hiervoor een commissieloon of makelaarskosten hoeft te betalen. De opbrengst van de verkoop is volledig voor jou!

Huis verkopen zonder makelaar Haaltert

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Goedkoop huis verkopen Wetteren

Jouw woning is geld waard

Wil je eerst weten hoeveel jouw woning waard is voordat je het hele verkoopproces in gang zet? Bij Vlaams Verhuurkantoor beseffen we maar al te goed hoe belangrijk een juiste verkoopprijs is. Daarom bieden wij gratis waardebepalingen aan. Wij helpen jou om een correcte prijs te bepalen zodat jij waar krijgt voor je geld. Bovendien is de waardebepaling geheel vrijblijvend. Geïnteresseerd? Vraag hier jouw gratis waardebepaling aan.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder makelaar regio Haaltert?

Met de hulp van Vlaams Verhuurkantoor kan jij snel en eenvoudig je huis verkopen zonder makelaar in de omgeving van Haaltert. Benieuwd wat wij met jouw woning van plan zijn? Ons doel is simpel: door huizen aan te kopen en indien nodig te renoveren willen wij meer huurwoningen op de markt brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen. We zijn actief over heel Vlaanderen.

 

Bovendien genieten snelle beslissers momenteel van onze tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking. Aan jou de keuze!

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven