Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Oosterzele

Huis verkopen zonder makelaar regio oosterzele

Wil je jouw huis verkopen zonder makelaar in de omgeving van Oosterzele, maar blijft de verkoop aanslepen? Soms wil je geen tijd verliezen
en wil je dat de verkoop snel geregeld wordt. Dan ben je bij het Vlaams Verhuurkantoor aan het juiste adres. Wij kopen jouw woning
voor een eerlijke prijs, zonder dat je hiervoor makelaarskosten of een commissieloon hoeft te betalen.

Je huis vlot verkopen

Wil jij snel en zorgeloos je huis verkopen omdat je wilt verhuizen naar een kleiner of net een groter huis? Heb je problemen met je huurder of zit je midden in een echtscheiding? Misschien heb je wel net een woning geërfd of is je woning onbewoonbaar verklaard? Of wil je gewoon je huis verkopen? Wat de reden ook mag zijn, wij helpen jou met een snelle en vlotte verkoop van je huis.

Ons doel is om meer huurwoningen op de markt te brengen voor de vele mensen die geen woning (meer) kunnen kopen. Zo krijgen zij toch een kans op een mooie woning. Dit doen we door huizen aan te kopen en indien nodig te renoveren. Wij zijn actief in heel Vlaanderen!

huis verkopen zonder makelaar oosterzele

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis-verkopen-zonder-makelaar-oosterzele

Enkel maar voordelen

Beslis je om je woning aan Vlaams Verhuurkantoor te verkopen, dan geniet je alleen maar van voordelen. Zo ben je verzekerd van een snelle afhandeling. We zorgen ervoor dat de akte binnen de vier weken in orde is en storten onmiddellijk een voorschot op jouw rekening. Bovendien bespaar je duizenden euro’s aan makelaarskosten door met ons in zee te gaan.

Zijn er nog huurders in de woning aanwezig? Geen probleem, wij nemen eventuele huurders mee over. Daarnaast hebben wij geen hypothecair krediet nodig waardoor je altijd zeker bent van de verkoop.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Huis verkopen zonder makelaar in regio Oosterzele

Je huis verkopen zonder makelaar in de omgeving van Oosterzele? Dat doe je met Vlaams Verhuurkantoor. Benieuwd hoeveel je woning waard is? Vraag dan snel een gratis vrijblijvende waardebepaling aan via onderstaand formulier.


Bovendien genieten de snelle beslissers momenteel van een mooie tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking. Wacht niet langer!

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven