Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Herzele

Huis verkopen zonder makelaar regio Herzele

Ben je van plan om je huis te verkopen in de regio Herzele, maar wil je je liever niet blauw betalen aan hoge makelaarskosten?
Maar heb je ook geen zin in de juridische rompslomp wanneer je je huis zelf verkoopt? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor!
Wij zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig je huis kan verkopen zonder makelaar in de regio Herzele.

Waarom je huis verkopen zonder makelaar?

Weet je nog niet zeker of je je woning zonder makelaar wilt verkopen? Niet twijfelen, gewoon doen! Het biedt je tal van voordelen. Eerst en vooral heb je de controle in eigen handen. Jij beslist wie wanneer over de vloer komt. Bovendien weet je op elk moment hoe het staat met de verkoop van je huis.

Daarnaast kent geen enkele makelaar je huis beter dan jij zelf. Jij weet als geen ander wat de troeven van je woning zijn of hoe de omgeving is. Jij bent de perfecte verkoper! En dan hebben we het nog niet gehad over de duizenden euro’s die je bespaart door potentiële kopers zelf rond te leiden. Bedenk maar eens wat je allemaal met dat geld kan doen…

huis verkopen zonder makelaar Herzele

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis verkopen zonder makelaar Herzele

Hoe gaat het in zijn werk?

Verkoop je je huis aan Vlaams Verhuurkantoor dan kan je rekenen op een snelle en vlotte verkoop. Starten doen we met een afspraak te maken op een moment dat voor beide partijen past. Daarna komen we bij je langs om de woning te bezichtigen. Na je woning grondig en tot in detail te bekijken beslissen we of we al dan niet een bod uitbrengen. Doen we dit en ga je akkoord met het bod, dan maken we een compromis op en wordt er onmiddellijk een voorschot betaalt. Zo eenvoudig kan het gaan!

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis zonder makelaar verkopen in regio Herzele?

Wil je graag je huis verkopen zonder makelaar in regio Herzele? Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren van een tijdelijke actie: momenteel maken we je woning gratis leeg of stellen we gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven