Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Dendermonde

Huis verkopen zonder makelaar regio Dendermonde

Wil jij graag je huis verkopen zonder makelaar in de regio Dendermonde? Dan ben je bij Vlaams Verhuurkantoor aan het juiste adres. Wij kopen jouw woning voor een eerlijke prijs, zonder dat je hiervoor makelaarskosten of een commissieloon hoeft te betalen. Zelfs wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in het huis aanwezig zijn!

WAAROM JE WONING VERKOPEN AAN HET VLAAMS VERHUURKANTOOR?

Ons doel is om via het aankopen van huizen na eventuele renovatie meer huurwoningen op de markt te brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen. Daarom kopen we jouw huis snel, discreet en zonder extra kosten tegen een eerlijke prijs. Daarnaast zorgen wij voor een snelle afhandeling. Zo is de akte binnen de 4 weken geregeld. Verder is er geen hypothecair krediet nodig, waardoor je altijd zeker bent van de verkoop. Sterker nog, je krijgt onmiddellijk een voorschot op je rekening gestort.

Huis verkopen zonder makelaar dendermonde

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis verkopen

Hoe gaat de verkoop zonder makelaar in zijn werk?

Onze werkwijze is eenvoudig. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van huizen en appartementen tegen een eerlijke prijs. Daarbij gaan we vlot en zonder extra kosten te werk:

 1. We maken een afspraak op een moment dat jou past;
 2. Vervolgens komen we bij je langs, bekijken én bespreken we jouw pand tot in de details;
 3. We beslissen daarna snel of we een bod gaan uitbrengen.

Hebben we interesse in jouw huis? Dan doen we een eerlijk bod. Als je hiermee akkoord gaat wordt het compromis opgemaakt en betalen we onmiddellijk een voorschot.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder makelaar in regio Dendermonde?

Wil je graag je huis verkopen zonder makelaar in regio Dendermonde? Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

De snelle beslissers profiteren van een tijdelijke actie: Momenteel maken we je woning gratis leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

  Scroll naar boven