Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Aalst

Huis verkopen zonder makelaar regio Aalst

Wil je jouw huis verkopen zonder makelaar in de omgeving van Aalst, maar blijft de verkoop aanslepen? Soms wil je geen tijd verliezen en wil je dat de verkoop snel wordt geregeld. Dan ben je bij het Vlaams Verhuurkantoor aan het juiste adres. Wij kopen jouw woning voor een eerlijke prijs, zonder dat je hiervoor makelaarskosten of een commissieloon hoeft te betalen.

Waarom je huis verkopen aan het Vlaams Verhuurkantoor?

Een huis verkopen via een makelaar kost tijd én geld. Wanneer je jouw huis aan ons verkoopt ben je geen commissieloon of makelaarskosten verschuldigd. De volle verkoopprijs is dus voor jou. Bovendien zorgen wij voor een snelle afhandeling. Zo wordt de akte binnen de 4 weken geregeld. Verder is er geen hypothecair krediet nodig, waardoor je altijd zeker bent van de verkoop.

Ons doel is om via het aankopen van huizen na renovatie meer huurwoningen op de markt te brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen. Daarom kopen we jouw huis snel, discreet en zonder extra kosten tegen een eerlijke prijs.

huis verkopen

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Huis verkopen zonder makelaar aalst

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze werkwijze is eenvoudig. We maken een afspraak op een moment dat het jou past. Vervolgens komen we bij je langs om jouw woning te bekijken. Na deze tot in detail te hebben besproken beslissen we of we een bod gaan uitbrengen.

Wanneer we dit doen en je gaat akkoord met het bod, wordt het compromis opgemaakt en betalen we onmiddellijk een voorschot. Zó eenvoudig kan het gaan.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder makelaar in regio Aalst?

Wil je graag je huis verkopen zonder makelaar in regio Aalst? Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren van een tijdelijke actie: Momenteel maken we je woning gratis leeg of stellen we gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven