Je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Oudegem

Huis verkopen zonder makelaar regio oudegem

Snel en zorgeloos je huis verkopen zonder makelaar in regio Oudegem? Dat doe je met Vlaams Verhuurkantoor. Of je nu wil verhuizen
naar een grotere of kleinere woning, je een huis hebt geërfd of midden in een scheiding zit: wij kopen jouw woning steeds voor een eerlijke prijs. Bovendien hebben wij geen hypothecair krediet nodig waardoor je altijd zeker bent van de verkoop.

Bepaal de waarde van je huis

De eerste en allerbelangrijkste stap als je je woning wil verkopen? Dat is de waarde van je huis bepalen. Verkoop je je huis op eigen houtje, dan doe je er goed aan om jouw woning op immowebsites te vergelijken met gelijkaardige woningen in de buurt. Hou daarbij steeds de koper in het achterhoofd. De juiste prijs voor jouw woning is de prijs die iemand bereid is om voor jouw huis te betalen. Dit helpt je om een realistische prijs te bepalen.

Vind je het moeilijk om je woning zelf naar waarde te schatten? Schakel dan de hulp van Vlaams Verhuurkantoor in. Wij schatten jouw huis gratis. Zien we potentieel in jouw woning dan doen wij meteen een bod.

woning verkopen zonder makelaar geraardsbergen

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis verkopen zonder immo zele

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze is vrij eenvoudig. We beginnen met een afspraak te maken om jouw huis te bekijken. Zijn we geïnteresseerd in jouw woning dan doen wij een eerlijk bod. Ga je daar op in, dan hoef jij je verder geen zorgen meer te maken. Wij nemen alle formaliteiten van jou over. We knappen je woning op en renoveren indien nodig. Nadien brengen we ze als huurwoning op de markt voor de mensen die geen huis (meer) kunnen kopen. Zijn er nog huurders in de woning aanwezig? Dan nemen wij de huidige huurders gewoon mee over.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder makelaar in regio Oudegem?

Wil je graag je huis verkopen zonder makelaar in regio Oudegem? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

Bovendien profiteren de snelle beslissers momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking. Aan jou de keuze!

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven