BLOG

Op deze pagina vind je een interessant artikel met tips en advies wanneer je jouw huis wil verkopen.

Je verhuurde woning verkopen zonder zorgen

Wil jij graag je verhuurde woning verkopen? Het is niet altijd eenvoudig om hiervoor een koper te vinden. Ook als je jouw woning verhuurd hebt op basis van de leegstandswet is het niet altijd evident om deze te verkopen. Waar je dacht te kunnen profiteren van tijdelijke verhuur blijkt het plots lastig te zijn om het huis of appartement te verkopen. Toch kan je je verhuurde woning verkopen zonder zorgen aan het Vlaams Verhuurkantoor.

Jouw verhuurde woning verkopen: het kan bij ons!

Er zijn diverse redenen waarom je een verhuurde woning niet meer als opbrengsteigendom in jouw bezit wil hebben. Zo kan je de woning geërfd hebben van je (groot)ouders, maar zie je de administratie en alle plichten niet zitten. Misschien betalen de huurders niet en ben je al dat gedoe met de deurwaarder beu. Wat de redenen ook mogen zijn, wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

Verhuurde woning verkopen

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van huizen en appartementen tegen een eerlijke prijs. Daarbij gaan we snel en discreet te werk. We maken een afspraak om de woning te bekijken op een moment dat het jou past. Vervolgens bekijken én bespreken we de woning tot in de details en beslissen we of we een bod uitbrengen. Indien we interesse hebben doen we een eerlijk bod. Als je hiermee akkoord gaat wordt het compromis opgemaakt en betalen we onmiddellijk een voorschot.

Vraag vrijblijvend een gratis waardebepaling aan

Wil jij snel en eenvoudig een verhuurde woning verkopen? Wacht dan niet langer en vraag volledig vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

De snelle beslissers profiteren van een tijdelijke actie: momenteel maken we de woning gratis leeg of stellen we gratis een verhuiswagen ter beschikking.

Vraag vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven