BLOG

Op deze pagina vind je een interessant artikel met tips en advies wanneer je jouw huis wil verkopen.

Een geërfde woning verkopen tegen een eerlijke prijs

Heb je een overlijden in de familie? Dat is zowel emotioneel als praktisch een zware beproeving. Laat de overledene vastgoed achter? Dan zal ook de verkoop van zijn of haar woning geregeld moeten worden. Wij nemen deze zorg graag uit handen door de geërfde woning onmiddellijk te kopen tegen een eerlijke prijs.

Geërfde woning verkopen? Een zorg minder!

Plots ben je eigenaar van een bijkomende woning. Een woning erven is echter niet altijd zonder zorgen. Zo kan er sprake zijn van een resterende hypotheekschuld of dient er erfbelasting betaald te worden over het onroerend goed. Bovendien is het mogelijk dat de woning dringend aan renovatie toe is of dat deze nog vol met meubels of andere spullen staat.

Geërfde woning verkopen

Vlaams Verhuurkantoor koopt jouw geërfde woning onmiddellijk tegen een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of er nog meubels of andere spullen aanwezig zijn! Ons doel is om via het aankopen van huizen (na renovatie) meer huurwoningen op de markt te brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst kunnen kopen.

Snelle afhandeling over heel Vlaanderen

Onze werkwijze is eenvoudig. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van huizen en appartementen tegen een eerlijke prijs. We maken een afspraak om bij jou langs te komen op een moment dat jou past. Vervolgens bekijken én bespreken we de woning tot in de details en beslissen we of we een bod uitbrengen. Indien we interesse hebben doen we een eerlijk bod. Als je hiermee akkoord gaat wordt het compromis opgemaakt en betalen we onmiddellijk een voorschot.

Vraag vrijblijvend een gratis waardebepaling aan

Wil jij snel en eenvoudig een geërfde woning verkopen? Wacht dan niet langer en vraag volledig vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

De snelle beslissers profiteren van een tijdelijke actie: Momenteel maken we de woning gratis leeg of stellen we gratis een verhuiswagen ter beschikking.

Vraag vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven