BLOG

Op deze pagina vind je een interessant artikel met tips en advies wanneer je jouw huis wil verkopen.

Een renovatiewoning verkopen: een uitdaging in de huidige markt

In de vastgoedmarkt is het verkopen van een renovatiewoning vandaag de dag een aanzienlijke uitdaging geworden. Met recente wijzigingen zoals de renovatieplicht, de noodzaak van een asbestattest en stijgende prijzen van bouwmaterialen, twijfelen veel potentiële kopers om een renovatieproject aan te gaan. Dit resulteert in een markt waar renovatiewoningen langer te koop staan en in waarde dalen, soms tot wel 15 procent.

Wat te doen met jouw renovatiewoning?

Dit brengt ons bij een belangrijke vraag voor eigenaren van renovatiewoningen: kan je nog steeds je woning verkopen zonder aanzienlijk verlies in waarde? Gelukkig is het antwoord positief. Opkopers, zoals het Vlaams Verhuurkantoor, specialiseren zich in het kopen van woningen die een opknapbeurt nodig hebben. Zij zien de potentie van deze panden en zijn bereid te investeren in de nodige renovaties. Voor verkopers betekent dit een snelle verkoop, zonder de zorgen en kosten die normaal gepaard gaan met een renovatie.

huis verkopen via notaris

Een slimme zet in een veranderende markt

Bij Vlaams Verhuurkantoor begrijpen we de uitdagingen van het verkopen van een renovatiewoning. Wij bieden een eerlijke prijs, ongeacht de staat van het pand. Daarnaast nemen we alle administratieve taken, waaronder de kosten voor attesten en keuringen, voor onze rekening. Dit maakt het verkoopproces voor jou als verkoper zorgeloos en efficiënt. Bij Vlaams verhuurkantoor hebben wij bovendien een specifiek doel voor ogen: door huizen aan te kopen, en deze te renoveren, willen wij meer huurwoningen op de markt brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen.

Verkoop je renovatiewoning aan Vlaams Verhuurkantoor

In tijden waarin de vastgoedmarkt continu verandert bieden wij jou dé oplossing voor het verkopen van jouw renovatiewoning. Dit biedt niet alleen financieel voordeel, maar ook gemoedsrust. Met Vlaams Verhuurkantoor aan je zijde, is het verkopen van je renovatiewoning een verstandige keuze. Vraag hieronder dus snel een GRATIS waardebepaling van jouw woning aan.

Vraag vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven