BLOG

Op deze pagina vind je een interessant artikel met tips en advies wanneer je jouw huis wil verkopen.

Kan ik mijn huis verkopen tijdens een verbouwing?

Het verbouwen van een huis kan een spannende en stressvolle gebeurtenis zijn. Soms zijn de zorgen zo groot dat je je afvraagt of het mogelijk is om je huis te verkopen terwijl je aan het verbouwen bent. Kan je potentiële kopers aantrekken en een succesvolle verkoop realiseren, zelfs als je huis nog niet helemaal in perfecte staat verkeert? Wij zetten de belangrijkste punten voor je op een rijtje.

Zorg voor een goede presentatie

Zelfs als je huis nog niet helemaal klaar is, kan je het nog steeds presenteren aan potentiële kopers. Zorg ervoor dat het deel van het huis dat wel af is, schoon en netjes is. Dit kan een positieve indruk achterlaten en kopers helpen zich voor te stellen hoe het er uiteindelijk uit zal zien.

Wees transparant

Het is belangrijk om open te zijn over de verbouwing aan potentiële kopers. Vertel ze welke plannen je hebt en welke verbeteringen nog moeten worden gedaan. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen en geeft kopers inzicht in het potentieel van het huis.

Bepaal de juiste prijs

Houd rekening met de kosten van de verbouwing bij het bepalen van de verkoopprijs. Kopers zullen waarschijnlijk rekening houden met de kosten van de nog uit te voeren werken. Overweeg een realistische prijs die aantrekkelijk is voor kopers, maar ook rekening houdt met de investeringen die zij moeten doen.

Kies het juiste moment

Denk goed na over het moment van de verbouwing en de verkoop. Als je huis er erg onafgewerkt uitziet, is het misschien verstandig om te wachten met de verkoop totdat er meer werk is verricht. Kopers zijn vaak meer geneigd om een huis te kopen dat bewoonbaar is of waar ze meteen van kunnen genieten.

Verkoop je huis tijdens de verbouwing aan Vlaams verhuurkantoor

Het verkopen van een huis tijdens een verbouwing is zeker mogelijk, maar het vereist planning en goede communicatie. Gelukkig kan je je huis ook verkopen aan Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs. Zo moetjij niet meer geld dan nodig investeren in de woning. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven