BLOG

Op deze pagina vind je een interessant artikel met tips en advies wanneer je jouw huis wil verkopen.

Mijn huis raakt niet verkocht, wat nu? 

Ken je dat gevoel? Je zet je woning te koop vol goede hoop. Je steekt er al je tijd en moeite in maar toch raakt je huis of appartement niet verkocht. Uiteraard is dat niet leuk. Daarom hebben wij alle info en 10 handige tips verzameld in een e-book om je huis sneller te verkopen. In deze blog doen we alvast 2 tips voor je uit de doeken.

Bepaal de reële waarde van je huis

Een van de belangrijkste factoren waarom een woning niet verkoopt, is de prijs. De verkoopprijs van je huis wordt onder andere bepaald door de ligging, de grootte, het bouwjaar en de staat van onderhoud van je huis. Als je te veel voor je huis vraagt, duurt het langer om een koper te vinden. Als je die al vindt.

In dat geval zijn er twee mogelijkheden. Ofwel laat je je woning correct schatten, ofwel is het tijd voor een aanpassing van je vraagprijs. Je hoeft daarbij niet wekelijks enkele duizenden euro’s in prijs te dalen, want dat ene huis zijn ‘waar de prijs toch steeds daalt’ schrikt potentiële kopers af. Eén grote prijsdaling na een tijdje kan altijd volstaan om kopers over de brug te helpen.

Huis-raakt-niet-verkocht

Breng je woning in orde

Kandidaat-kopers krijgen slechts één keer een eerste indruk, zorg dus dat deze onmiddellijk goed is. Bij een bezichtiging is het belangrijk dat je jouw woning van zijn beste kant laat zien. Zo kan je met decoratie kleine oneffenheden verbergen. Nadeel is uiteraard wel dat je tijd en geld moet investeren om het huis in orde te brengen of (tijdelijk) in te richten. Zeker als je een huis snel wil verkopen, is dit niet altijd evident.

Je huis raakt niet verkocht? Download ons e-book met onze 10 waardevolste tips!

Ben jij benieuwd naar onze 8 andere tips? Download dan snel ons GRATIS E-BOOK met daarin meer informatie en 10 handige tips over hoe jij zo snel mogelijk jouw huis verkocht krijgt.

Vraag vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven