BLOG

Op deze pagina vind je een interessant artikel met tips en advies wanneer je jouw huis wil verkopen.

Hoe verkoop ik mijn huis in tijden van corona?

De afgelopen maanden hebben we heel wat tijd in ons kot gespendeerd. Misschien heeft dat je wel doen beseffen dat je uitgekeken bent op je huidige woning en beslis je om deze te verkopen. Maar hoe verkoop ik mijn huis in tijden van corona? Wij helpen je graag op weg met onze handige tips en tricks.

Zo geef je een veilige rondleiding

The golden rule: hou anderhalve meter afstand tijdens een rondleiding en ontvang niet te veel mensen op hetzelfde moment. Dit zijn al twee belangrijke vuistregels, maar waar hou je best nog rekening mee zodat alles veilig verloopt?

 • Schud elkaar niet de hand
 • Ontsmet of was je handen grondig na elk bezoek
 • Reinig plaatsen die de bezoekers hebben aangeraakt met een ontsmettend product (denk aan deurklinken, kasten…)
 • Verlucht je woning regelmatig

And last but not least: organiseer enkel rondleidingen voor zeer geïnteresseerde kopers. Durf aan de telefoon door te vragen om te detecteren hoe geïnteresseerd ze zijn. Verlaag de kans op besmetting door de rondleidingen over de volledige dag te spreiden.

hoe verkoop ik mijn huis

Ga voor het online alternatief

Een eerste huisbezoek hoeft niet altijd face to face te gebeuren. Pak je smartphone en maak een mooie video waarin je kamer na kamer toont. Sta in elke ruimte even stil bij de voordelen, zo krijgt de kijker een goed beeld van je woning. Nadien kunnen geïnteresseerden nog steeds langskomen, maar hiermee beperk je het aantal bezoeken tot een minimum.   

Wil je liever meer interactie met de potentiële kopers? Hou dan een video call via Skype, Whatsapp… Zo kan je vragen gericht beantwoorden en langer stilstaan bij een ruimte die de koper echt aanspreekt.

Meer weten over “hoe verkoop ik mijn huis in tijden van corona”?

Geen zin om uren te spenderen aan rondleidingen en video calls? Schakel dan het Vlaams Verhuurkantoor in! Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn. Wij garanderen een snelle afhandeling en storten direct een voorschot op je rekening. Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

  Scroll naar boven