goedkoop huis verkopen

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Wetteren

Goedkoop huis verkopen regio Wetteren


Wil je graag goedkoop je huis verkopen in regio Wetteren? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor.
Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

Geen makelaar = minder kosten

Je huis verkopen kan op verschillende manieren. Je kan beroep doen op een makelaar of een notaris, het online verkopen via Biddit of je kan het heft in eigen handen nemen en je huis zelf verkopen. Wil je je huis met zo weinig mogelijk bijkomende kosten verkopen? Dan schakel je best geen makelaar in. Wanneer je beroep doet op een makelaar zal je torenhoge commissiekosten (2% tot 6% van de verkoop) moeten betalen. Verkoop je je huis zelf, dan is de opbrengst van de verkoop volledig voor jou.

Goedkoop huis verkopen regio Wetteren (1)

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis snel terug verkopen haaltert

Wij regelen alles voor jou

Maar er is wel een keerzijde aan de medaille: je huis zelf verkopen vergt tijd. Je moet je woning verkoopklaar maken, de verkoopprijs bepalen, bezichtigingen inplannen én de nodige attesten zoals het bodemattest, het EPC-attest, de elektriciteitskeuring,… in orde brengen. En ook dat kost geld. Wanneer je je huis aan Vlaams Verhuurkantoor verkoopt nemen wij alle administratieve kosten voor attesten, keuringen etc. voor onze rekening.

Daarnaast garanderen wij een snelle afhandeling. Zo zorgen wij er onder andere voor dat de akte binnen de 4 weken getekend wordt en betalen we je onmiddellijk een voorschot. Bovendien betalen wij steeds de nettoprijs voor jouw woning.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Goedkoop je huis verkopen regio Wetteren?

Snel, zorgeloos én goedkoop je huis verkopen in regio Wetteren? Dat kan met Vlaams Verhuurkantoor. Wij nemen alle administratieve kosten op ons en je hoeft geen makelaarsloon te betalen! Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven