Woonhuis verkopen Dendermonde

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Dendermonde

Je woonhuis verkopen in de regio Dendermonde

Wil je graag je woonhuis verkopen in regio Dendermonde? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

Je woonhuis snel verkopen

Droom je van een grotere woning? Of wil je verhuizen naar iets kleiner? Heb je net een woning geërfd, zit je in een echtscheiding of wil je voor een andere reden je huis verkopen? Dan is de kans groot dat je je woning snel wil verkopen. Hou er wel rekening mee dat een huis verkopen ook kosten met zich meebrengt. Een volledig overzicht van alle kosten vind je hier.

Huis direct verkopen Zele

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Woonhuis-verkopen_dendermonde

Wij ontzorgen jou volledig

Betaal je je liever niet blauw aan makelaarskosten en een commissieloon? Verkoop je huis dan aan Vlaams Verhuurkantoor. Wij betalen de nettoprijs voor jouw woning. En de opbrengst van de verkoop? Die is volledig voor jou! Daarnaast nemen wij alle administratieve kosten voor onze rekening. Van attesten en keuringen tot registratiekosten voor de notaris. Bovendien rekenen wij geen extra kosten voor deze dienstverlening.

Starten doen we met een afspraak te maken om je woonhuis in de regio Dendermonde te bekijken. Hebben we interesse, dan doen we meteen een eerlijk bod. Ga je daar op in dan hoef je je verder geen zorgen meer te maken. Wij ontzorgen jou volledig. Na het regelen van de administratieve kant, knappen we je woning op en zorgen we voor de nodige renovaties.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je woonhuis verkopen in de regio Dendermonde?

Snel, zorgeloos én goedkoop je woonhuis verkopen in regio Dendermonde? Dat kan met Vlaams Verhuurkantoor. Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven