Woonhuis verkopen Aalst

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Aalst

Je woonhuis verkopen in de regio Aalst

Wil je graag je woonhuis verkopen in regio Aalst? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

Wij regelen alles voor jou

Je woonhuis verkopen in de regio Aalst kan op verschillende manieren. Zo kan je een beroep doen op een makelaar of een notaris, het online verkopen via Biddit of je kan het heft in eigen handen nemen en je woonhuis zelf verkopen. Wil je je huis met zo weinig mogelijk bijkomende kosten verkopen? Dan schakel je best geen makelaar in. Wanneer je beroep doet op een makelaar zal je torenhoge commissiekosten (2% tot 6% van de verkoop) moeten betalen. Verkoop je je huis zelf, dan is de opbrengst van de verkoop volledig voor jou.

Wanneer je jouw huis aan ons verkoopt ben je geen commissieloon of makelaarskosten verschuldigd. De volledigeverkoopprijs is dus voor jou. Bovendien zorgen wij voor een snelle afhandeling. Zo wordt de akte binnen de 4 weken geregeld.

Woonhuis verkopen aalst

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Huis direct verkopen Zele

Zo gaan wij te werk

Starten doen we met een afspraak te maken om je woonhuis in de regio Aalst te bekijken. Hebben we interesse, dan doen we meteen een eerlijk bod. Ga je daar op in dan hoef je je verder geen zorgen meer te maken. Wij ontzorgen jou volledig. Na het regelen van de administratieve kant, knappen we je woning op en zorgen we voor de nodige renovaties.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je woonhuis verkopen in de regio Aalst?

Snel, zorgeloos én goedkoop je woonhuis verkopen in regio Aalst? Dat kan met Vlaams Verhuurkantoor. Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven