woning verkopen zonder makelaar geraardsbergen

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs

Woning verkopen zonder makelaar regio Geraardsbergen


Wil je graag je woning verkopen zonder makelaar in regio Geraardsbergen? Maar heb je geen tijd om je woning op eigen houtje te verkopen?
Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor! Wij kopen je woning voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is
of wanneer er nog huurders in het pand aanwezig zijn.

Je huis zelf verkopen of toch maar beter niet?

Ben je uitgekeken op je woning? Kom je plaats te kort in je huis of appartement? Verhuis je binnenkort naar het buitenland en moet de verkoop snel gaan? Heb je net een woning geërfd of wil je voor een andere reden graag je woning verkopen? Dan kan je ervoor kiezen om beroep te doen op een makelaar of een notaris. Betaal je je liever niet blauw aan hoge makelaarskosten of een ereloon? Dan kan je het heft in eigen handen nemen en je woning gewoon zelf verkopen.

Wanneer je je huis zelf verkoopt ben jij zelf verantwoordelijk voor de juridische rompslomp die hierbij komt kijken. Zo moet je allerlei documenten en attesten in orde brengen. Denk aan het bodemattest, het EPC-attest, de elektriciteit die gekeurd moeten worden…

woning verkopen zonder makelaar geraardsbergen

Wil je weten wat jouw woning waard is?

woning verkopen zonder makelaar geraardsbergen

Zo gaan we te werk

Moet het snel gaan en heb je geen tijd te verliezen? Dan schakel je best onze hulp in. Wij zorgen ervoor dat jij je huis snel en eenvoudig kan verkopen. Zo brengen wij alle nodige documenten voor de verkoop in orde en nemen we de kosten hiervan voor onze rekening.

But first things first: starten doen we met een afspraak te maken om je woning te bekijken. Hebben we interesse, dan doen we meteen een eerlijk bod. Ga je daar op in dan hoef je je verder geen zorgen meer te maken. Wij nemen alle lasten van je schouders. Na het regelen van de administratieve kant, knappen we je woning op en zorgen we voor de nodige renovaties.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je woning verkopen zonder makelaar in regio Geraardsbergen?

Wil je graag je woning verkopen zonder makelaar in regio Geraardsbergen? En ben je helemaal overtuigd van onze aanpak? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier!

 

Bovendien profiteren snelle beslissers momenteel van een tijdelijke actie: wij maken gratis je woning leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

 

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven