Huis verkopen uit de hand Lokeren

Wij kopen je woning voor een eerlijke prijs

Huis verkopen uit de hand Lokeren

Wil je graag je huis verkopen uit de hand in regio Lokeren? Doe dan een beroep op Vlaams Verhuurkantoor! Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, zonder gedoe.

Bespaar op (makelaars)kosten

Ben je van plan je huis onderhands te verkopen? Dan kan dit je behoorlijk wat kosten besparen. Wanneer je een beroep doet op een makelaar zal je torenhoge commissiekosten (2% tot 6% van de verkoop) moeten betalen. Verkoop je je huis zelf, dan is de opbrengst van de verkoop volledig voor jou.

Maar er is wel een keerzijde aan de medaille: je huis zelf verkopen vergt tijd. Zo zal je bezichtigingen moeten inplannen, je woning verkoopklaar moeten maken en de nodige attesten regelen. En ook dat kost geld. Wanneer je je huis aan Vlaams Verhuurkantoor verkoopt nemen wij alle administratieve taken en kosten voor attesten, keuringen etc. voor onze rekening.

Huis verkopen uit de hand regio Lokeren

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Huis verkopen uit de hand Lokeren

Tal van andere voordelen

Maar dat is niet de enige reden waarom je best je huis uit de hand verkoopt via Vlaams Verhuurkantoor. Wanneer je een bod ontvangt van een particuliere koper is dit vrijwel altijd onder voorbehoud van financiering. Wij hebben daarentegen geen hypothecair krediet nodig. Je loopt dus niet het risico dat de koper na 8 weken de financiering niet rond krijgt en het hele verkoopproces opnieuw moet beginnen. Verder kan er snel geschakeld worden. Zo is de akte bij ons binnen de 4 weken geregeld. Wij storten ook direct een voorschot op je rekening.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen uit de hand in regio Lokeren?

Wil je graag je huis verkopen uit de hand in regio Lokeren? Wij garanderen een snelle en zorgeloze verkoop. Wacht dus niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven