Huis verkopen uit de hand Dendermonde

Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs

Huis verkopen uit de hand Dendermonde

Wil je graag je huis verkopen uit de hand in regio Dendermonde? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, zonder gedoe.

Bespaar tijd en geld bij de verkoop van jouw woning

Droom je van een grotere woning? Of wil je verhuizen naar iets kleiner? Heb je net een woning geërfd, zit je in een echtscheiding of wil je voor een andere reden je huis verkopen? Dan is de kans groot dat je je woning snel wil verkopen. Vlaams verhuurkantoor garandeert een snelle en vlotte afhandeling wanneer jij je huis onderhands aan ons verkoopt.

Dit geldt ook voor de kosten! Wanneer je je huis verkoopt moet je heel wat attesten in orde brengen, zoals het bodemattest, het EPC-attest, de elektriciteitskeuring,… en dat kost geld. Beslis je om je woning aan ons te verkopen dan nemen wij alle administratieve kosten voor attesten, keuringen, etc. voor onze rekening.

Huis verkopen uit de hand regio Dendermonde

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Huis verkopen uit de hand Dendermonde

Zo gaan wij te werk

Wanneer je beslist hebt om je huis uit de hand te verkopen maken we een afspraak om jouw huis te bekijken. Wanneer we interesse hebben in je woning doen we direct een eerlijk bod. Ga je hierop in? Dan kan je verder gerust op beide oren slapen. Wij nemen alle lasten van je schouders. Na het regelen van de administratieve kant, knappen we jouw woning op en zorgen we voor de nodige renovaties.

Wij hebben namelijk als doel om via het aankopen en renoveren van huizen meer huurwoningen op de markt te brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen. We zijn actief in gans Vlaanderen.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen uit de hand in regio Dendermonde?

Wil je graag je huis verkopen uit de hand in regio Dendermonde? Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.


De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven