Goedkoop huis verkopen Wichelen

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs

Goedkoop huis verkopen regio wichelen

Wil je graag goedkoop je huis verkopen in regio Wichelen? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor.
Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

Wij ontzorgen jou volledig

Droom je van een grotere woning? Of wil je verhuizen naar iets kleiner? Heb je net een woning geërfd, zit je in een echtscheiding of wil je voor een andere reden je huis verkopen? Dan is de kans groot dat je je woning snel wil verkopen. Hou er wel rekening mee dat een huis verkopen ook kosten met zich meebrengt. Een volledig overzicht van alle kosten vind je hier.

Gelukkig kan je rekenen op Vlaams Verhuurkantoor voor een snelle én zorgeloze verkoop. Ga je met ons in zee dan nemen wij alle administratieve kosten voor onze rekening. Van attesten en keuringen tot registratiekosten voor de notaris. Daarnaast betalen wij de nettoprijs voor jouw woning. En de opbrengst van de verkoop? Die is volledig voor jou!

Snel huis verkopen zonder makelaar Zottegem

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Huis direct verkopen Hamme

Zo gaan we te werk

Starten doen we met een afspraak te maken om je woning te bekijken. Hebben we interesse, dan doen we meteen een eerlijk bod. Ga je daar op in dan hoef je je verder geen zorgen meer te maken. Wij nemen alle lasten van je schouders. Na het regelen van de administratieve kant, knappen we je woning op en zorgen we voor de nodige renovaties.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Goedkoop je huis verkopen in regio Wichelen? Schakel onze hulp in!

Snel, zorgeloos én goedkoop je huis verkopen in regio Wichelen? Dat kan met Vlaams Verhuurkantoor. Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

 

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven