woonhuis verkopen

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs

Snel en eenvoudig je woonhuis verkopen

Wil jij graag je woonhuis verkopen? Dat kan vandaag de dag op heel wat verschillende manieren. Je kan je huis zelf verkopen, de hulp van een makelaar of een notaris inschakelen, of je woning online verkopen. Maar het kan ook snel en eenvoudig met hulp van Vlaams Verhuurkantoor. Ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in het pand aanwezig zijn. Benieuwd naar onze aanpak? Lees snel verder.

Zo gaan wij te werk

Wil je zo vlug mogelijk je woonhuis verkopen? Doe dan beroep op Vlaams Verhuurkantoor! Wij garanderen een snelle en vlotte afhandeling. Zo zorgen wij ervoor dat de akte binnen de vier weken in orde is en betalen we meteen een voorschot.

Verder geniet je nog van tal van andere voordelen:

• Wij hebben geen hypothecair krediet nodig. De koop gaat altijd door.
• Je hoeft geen makelaar of commissieloon te betalen.
• Wij betalen de nettoprijs voor je woning.
• Eventuele huurders worden gewoon mee overgenomen.

Woonhuis-verkopen1

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Woonhuis verkopen

Waarom doen wij dit?

Benieuwd wat wij doen met jouw woning? Door woningen op te kopen, en ze indien nodig te renoveren, willen wij meer huurwoningen op de markt brengen. Zo willen wij de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen, toch de kans bieden op een mooie woning.

But first things first: starten doen we met een afspraak te maken om je woning te bekijken. Hebben we interesse, dan doen we meteen een eerlijk bod. Ga je daar op in dan hoef je je verder geen zorgen meer te maken. Wij ontzorgen jou volledig.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je woonhuis verkopen aan Vlaams Verhuurkantoor?

Wil je graag je woonhuis verkopen? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

Bovendien profiteren snelle beslissers momenteel van een tijdelijke actie: wij maken gratis je woning leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven