Vastgoed verkopen zonder makelaar

Wil je je huis verkopen zonder makelaar?
Reken op Vlaams Verhuurkantoor!

Je vastgoed verkopen zonder makelaar

Je bent van plan om je huis te verkopen, maar je twijfelt nog om een makelaar in te schakelen of om de verkoop voor eigen rekening te nemen? Weet dan dat je ook voor Vlaams Verhuurkantoor kan kiezen. Wij garanderen een snelle en vlotte afhandeling zonder makelaar! Zo spaar je heel wat onnodige kosten uit. Jouw vastgoed verkopen zonder makelaar? Ga dan voor Vlaams Verhuurkantoor.

Geen zin om duizenden euro's aan makelaars uit te geven?

Aan de diensten van vastgoedmakelaars hangt een behoorlijk prijskaartje. Normaal gesproken betaal je tussen de 2% en 6% van de verkoopprijs. Gemiddeld is dit ongeveer 3%. Dit bedrag loopt dus al snel op tot enkele duizenden euro’s.

Wanneer je jouw huis aan ons verkoopt ben je geen commissieloon of makelaarskosten verschuldigd. De volledige verkoopprijs is dus voor jou. Bovendien zorgen wij voor een snelle afhandeling. Zo wordt de akte binnen de 4 weken geregeld. Verder is er geen hypothecair krediet nodig, waardoor je altijd zeker bent van de verkoop.

Vastgoed verkopen zonder makelaar

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vastgoed-verkopen-zonder-makelaar1

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze is vrij eenvoudig. We beginnen met een afspraak te maken op een moment dat voor jou past. Vervolgens komen we bij je langs en bekijken én bespreken we jouw woning grondig. Daarna beslissen we heel snel of we al dan niet een bod uitbrengen. Spreekt jouw woning ons aan dan doen we een eerlijk bod. Als jij hiermee akkoord gaat wordt het compromis opgemaakt en betalen we onmiddellijk een voorschot. Zo kopen wij jouw woning voor een eerlijke prijs. Zelfs wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in het huis aanwezig zijn!

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je vastgoed verkopen zonder makelaar

Wil jij je vastgoed verkopen zonder makelaar en spreekt onze werkwijze jou aan of wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen.

 

Ben je al helemaal overtuigd van onze aanpak? Dan hebben we een mooie verrassing voor jou in petto. Momenteel genieten de snelle beslissers van onze tijdelijke actie: wij maken gratis jouw woning leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven