Vastgoed verkopen zonder makelaar Zottegem

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs

Vastgoed verkopen zonder makelaar Zottegem

Wil je je liever niet blauw betalen aan hoge makelaarskosten en ben je van plan om je vastgoed zonder makelaar te verkopen in de regio Zottegem? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor! Wij zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig je vastgoed kan verkopen zonder extra kosten.

Ga voor een snelle en zorgeloze verkoop

Twijfel je nog of je je vastgoed verkoopt via een immokantoor, een makelaar of via directe verkoop aan Vlaams Verhuurkantoor? Jij beslist uiteraard zelf wat de beste aanpak is in jouw situatie. Wil je echter snel en eenvoudig jouw woning verkopen, dan kies je best voor Vlaams Verhuurkantoor.

Onze werkwijze is vrij eenvoudig. Beginnen doen we met een afspraak vast te leggen op een moment dat voor jou past. Vervolgens komen we bij je langs en bekijken én bespreken we jouw huis of appartement tot in detail. Daarna beslissen we vrij snel of we een bod gaan uitbrengen. Zijn we geïnteresseerd in jouw woning dan doen we een eerlijk bod. Als je hiermee akkoord gaat wordt het compromis opgemaakt en betalen we onmiddellijk een voorschot. Zo eenvoudig kan het gaan!

Vastgoed-verkopen-zonder-makelaar-Zottegem

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vastgoed_verkopen_zonder_makelaar_zottegem

Wat doen wij met jouw vastgoed?

Beslis je om je woning aan ons te verkopen, dan mag je er zeker van zijn dat jouw huis of appartement in goede handen terechtkomt. Ons doel is om via het aankopen van woningen, en deze indien nodig te renoveren, meer huurwoningen op de markt te brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen. Wij zijn actief over heel Vlaanderen.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je vastgoed verkopen zonder makelaar in regio Zottegem?

Wil je graag je vastgoed verkopen zonder makelaar in regio Zottegem? Ben je helemaal overtuigd van onze aanpak? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

Bovendien genieten de snelle beslissers momenteel van een tijdelijke actie. Wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking. Aan jou de keuze!

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven