Vastgoed verkopen zonder makelaar Aalst

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs

Vastgoed verkopen zonder makelaar Aalst

Wil je je liever niet blauw betalen aan hoge makelaarskosten en ben je van plan om je vastgoed zonder makelaar te verkopen in de regio Aalst? Weet dan dat je ook voor Vlaams verhuurkantoor kan kiezen. Wij garanderen een snelle en vlotte afhandeling zonder makelaar! Zo spaar je heel wat onnodige kosten uit.

Verkoop je huis zonder makelaar

Aan de diensten van vastgoedmakelaars hangt een behoorlijk prijskaartje. Normaal gesproken betaal je tussen de 2% en 6% van de verkoopprijs. Gemiddeld is dit ongeveer 3%. Dit bedrag loopt dus al snel op tot enkele duizenden euro’s.

Door je vastgoed op eigen houtje te verkopen gebeurt alles op jouw tempo. Je hebt geen druk van een makelaar die jouw woning snel snel wilt verkopen en meteen ingaat op het eerste, beste bod. Bovendien kan er niemand jouw huis beter verkopen dan jij, dé specialist van de woning. En ongetwijfeld de grootste troef: de opbrengst van de verkoop is volledig voor jou!

Vastgoed verkopen zonder makelaar Aalst

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Huis opkopen Berlare

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze is eenvoudig. We maken een afspraak op een moment dat het jou past. Vervolgens komen we bij je langs om jouw woning te bekijken. Na deze tot in detail te hebben besproken beslissen we of we een bod gaan uitbrengen. Wanneer we dit doen en je gaat akkoord met het bod, wordt het compromis opgemaakt en betalen we onmiddellijk een voorschot. Zó eenvoudig kan het gaan.

Door huizen aan te kopen, en ze eventueel te renoveren, willen wij meer huurwoningen op de markt brengen. Zo bieden wij de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen, toch een kans op een mooie woning.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Vastgoed verkopen zonder makelaar Aalst

Wil je graag je huis verkopen zonder makelaar in regio Aalst? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven