snel huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Merelbeke

Snel huis verkopen zonder makelaar regio Merelbeke

Heb je net een woning geërfd, zit je in een echtscheiding, heb je problemen met je huurder of wil je voor een andere reden snel je huis
verkopen zonder makelaar in regio Merelbeke? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor!
Wij zorgen ervoor dat jij je huis vlot kan verkopen en dat tegen een eerlijke prijs.

Laat je huis schatten

De eerste en meest belangrijke stap als je je huis snel wilt verkopen? Dat is de waarde van je huis bepalen. Niet evident, maar door je huis te vergelijken met andere woningen op immosites krijg je al een goede richtprijs. Belangrijk hierbij is dat je de vraagprijs niet te hoog zet en steeds realistisch blijft. En nog een gouden tip: als je snel je woning wilt verkopen dan start je best niet te hoog.

Hulp nodig bij het bepalen van een correcte vraagprijs? Doe dan beroep op Vlaams Verhuurkantoor! Bij ons kan je terecht voor een geheel vrijblijvende en gratis waardebepaling.

woning verkopen zonder makelaar ninove

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis snel terug verkopen welle

Je huis zonder makelaar verkopen biedt alleen maar voordelen

Door het heft in eigen handen te nemen hoef je geen makelaarskosten of commissieloon te betalen. Daarnaast beslis je zelf wie wanneer over de vloer komt om je woning te bekijken. Geen eindeloze kijkdagen meer. Je spaart dus heel wat tijd én geld uit!

Moet de verkoop echt snel gaan en heb je geen tijd om je huis zelf te verkopen? Verkoop je huis dan aan Vlaams Verhuurkantoor. Wij betalen de nettoprijs voor je woning. Bovendien verzekeren wij dat de akte binnen de 4 weken getekend wordt en betalen we direct een voorschot. Kortom, wij doen er alles aan zodat jij snel en zorgeloos je woning kan verkopen.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Snel je huis verkopen zonder makelaar in regio Merelbeke?

Wil je snel je huis verkopen zonder makelaar in regio Merelbeke? Schakel dan het Vlaams Verhuurkantoor in! Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn. Wij garanderen een snelle afhandeling en storten direct een voorschot op je rekening.

 

Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op!

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven