huis verkopen zonder immo

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs

Huis verkopen zonder immo

Je huis verkopen zonder immo? Dat kan! Met Vlaams Verhuurkantoor verkoop je je huis snel en eenvoudig.
Ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn. We zijn actief in gans Vlaanderen!

Zelf je huis verkopen biedt tal van voordelen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis zelf te verkopen. En dat is niet verwonderlijk als je weet hoe interessant dit kan zijn. Door het heft in eigen handen te nemen heb jij de volledige controle. Zo bepaal je zelf wie er wanneer over de vloer komt. Bovendien ben jij veel flexibeler dan een makelaar. Bij interesse kan je direct contact opnemen met de geïnteresseerde en een afspraak vastleggen.

En misschien wel de allerbelangrijkste reden om je woning zelf te verkopen: je betaalt je niet blauw aan makelaarskosten. Door alles voor je eigen rekening te nemen bespaar je al snel duizenden euro’s. Maar er is wel een keerzijde aan de medaille. Het is belangrijk dat je verstand hebt van de juridische aspecten die de verkoop van een huis met zich meebrengt. En je moet natuurlijk ook tijd hebben om je woning actief te promoten en de geïnteresseerden rond te leiden.

huis verkopen zonder immo zele

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis verkopen zonder immo Oosterzele

Daarom verkoop je je huis aan Vlaams Verhuurkantoor

Geen zin in de administratieve rompslomp die erbij komt kijken als je je huis zelf verkoopt? Of misschien heb je er gewoon de tijd niet voor? Verkoop je huis dan aan Vlaams Verhuurkantoor! Wij kopen je woning voor een eerlijke prijs en garanderen een snelle afhandeling. Zo zorgen wij ervoor dat de akte binnen de vier weken in orde is.

Bovendien hoef je bij ons geen makelaarskosten of commissieloon te betalen. De opbrengst van de verkoop is volledig voor jou! Daarnaast hebben wij geen hypothecair krediet nodig. Bij ons ben je altijd zeker dat de verkoop doorgaat.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder immo? Dat doe je met Vlaams Verhuurkantoor!

Wil je je huis verkopen zonder immo? En ben je helemaal overtuigd van onze aanpak? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier!


De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven