huis verkopen zonder immo zele

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs

huis verkopen zonder immo regio Zele

Je huis verkopen zonder immo in de regio Zele? Dat kan! Met Vlaams Verhuurkantoor verkoop je je huis snel en eenvoudig. Ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn. We zijn actief in gans Vlaanderen!

Hoe je huis verkopen?

Heb je besloten om je woning te verkopen, dan sta je voor een belangrijke keuze: doe je beroep op een makelaar of kies je ervoor om je woning uit de hand te verkopen? Beide opties hebben voor- en nadelen. Een makelaar regelt de verkoop volledig voor jou, maar je betaalt er wel een prijs voor. Verkoop je zelf je woning dan bepaal jij de vraagprijs en verkoop je je woning op eigen tempo. Maar je moet er wel de administratieve rompslomp bijnemen.

Geen zin om je blauw te betalen aan makelaarskosten? Heb je de tijd niet om de verkoop zelf te regelen? Verkoop je huis dan snel en eenvoudig aan Vlaams Verhuurkantoor. Wij garanderen een snelle afhandeling en storten direct een voorschot op je rekening.

huis verkopen zonder immo zele

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis verkopen zonder immo zele

Zo gaan wij te werk

Starten doen we met het vastleggen van een afspraak om je huis te komen bekijken. Hebben we interesse in je woning dan doen we meteen een eerlijk bod. Beslis je om met ons in zee te gaan dan hoef je je verder geen zorgen meer te maken. Wij nemen alle lasten van jouw schouders. Indien nodig knappen we jouw woning op of zorgen we voor de nodige renovaties. Vervolgens brengen we het pand als huurwoning op de markt voor de vele mensen die geen huis (meer) kunnen kopen. Eventuele bestaande huurders kunnen ook mee overgenomen worden.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder immo regio Zele? Schakel de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor!

Wil je je huis verkopen zonder immo regio Zele? En ben je helemaal overtuigd van onze aanpak? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier!


De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven