huis verkopen zonder immo berlare

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs

huis verkopen zonder immo regio berlare

Je huis verkopen zonder immo in de regio Berlare? Dat kan! Met Vlaams Verhuurkantoor verkoop je je huis snel en eenvoudig. Ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn. We zijn actief in gans Vlaanderen!

Zelf je huis verkopen in Berlare kan voordelig zijn

Wil je graag verhuizen naar een kleinere of grotere woning? Heb je net een woning geërfd, zit je midden in een scheiding, heb je problemen met de huurders of wil je voor een andere reden graag je huis verkopen? Dan kan je ervoor kiezen om het heft in eigen handen te nemen en je woning uit de hand te verkopen.

Wist je dat ongeveer 50% van de verkopen in België tegenwoordig zonder tussenkomst van een makelaar gebeurt? Je woning zelf verkopen biedt dan ook veel voordelen. Je bepaalt de vraagprijs die je echt wilt én je kan veel meer geld verdienen aan de verkoop doordat je je niet blauw betaalt aan makelaarskosten. Bovendien kan je je huis op eigen tempo verkopen en ben je steeds op de hoogte van de situatie.

huis snel terug verkopen welle

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis verkopen zonder immo Berlare

Of je kan je huis verkopen aan Vlaams Verhuurkantoor

Toch blijft je huis verkopen aan de juiste prijs een moeilijke opdracht. Heb je geen zin in al het gedoe? Wil je je huis verkopen zonder veel rompslomp en zonder een makelaar? Verkoop je huis dan snel en eenvoudig aan Vlaams Verhuurkantoor. Naast een snelle afhandeling hebben wij nog heel wat te bieden:

 • Wij hebben geen hypothecair krediet nodig. De koop gaat altijd door.
 • De akte is binnen de 4 weken in orde.
 • We betalen direct een voorschot.
 • Wij betalen steeds de nettoprijs voor je woning.
 • Eventuele huurders worden mee overgenomen.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen zonder immo regio Berlare? Schakel de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor!

Wil je je huis verkopen zonder immo regio Berlare? En ben je helemaal overtuigd van onze aanpak? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier!


De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

  Scroll naar boven