Huis verkopen uit de hand Wetteren

Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs

Huis verkopen uit de hand Wetteren


Wil je graag je huis uit de hand verkopen in regio Wetteren? Schakel dan de hulp in van Vlaams verhuurkantoor. Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

Bespaar tijd en geld bij de verkoop van jouw woning

Droom je van een grotere woning? Of wil je verhuizen naar iets kleiner? Heb je net een woning geërfd, zit je in een echtscheiding of wil je voor een andere reden je huis verkopen? Dan is de kans groot dat je je woning snel wil verkopen. Vlaams verhuurkantoor garandeert een snelle en vlotte afhandeling wanneer jij je huis onderhands aan ons verkoopt.

Maar dat is niet de enige reden waarom je best je huis uit de hand verkoopt via Vlaams verhuurkantoor. Wanneer je een bod ontvangt van een particuliere koper is dit vrijwel altijd onder voorbehoud van financiering. Wij hebben daarentegen geen hypothecair krediet nodig. Zo is de akte bij ons binnen de 4 weken geregeld. Wij storten ook direct een voorschot op je rekening. Zo kan jij op beide oren slapen.

Huis verkopen uit de hand regio Dendermonde

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vastgoed_verkopen_zonder_makelaar_zottegem

Wat doen we met jouw woning?

Je vraagt je waarschijnlijk af wat er met jouw woning gaat gebeuren. Bij Vlaams verhuurkantoor hebben wij een specifiek doel voor ogen: door huizen aan te kopen, en deze indien nodig te renoveren, willen wij meer huurwoningen op de markt brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen. Daarom kopen wij jouw woning heel discreet, snel en zonder extra kosten tegen een eerlijke prijs.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen uit de hand in regio Wetteren?

Wil je graag je huis verkopen uit de hand in regio Wetteren? Wij garanderen een snelle en zorgeloze verkoop. Wacht dus niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven