Huis verkopen uit de hand Aalst

Wij kopen je woning voor een eerlijke prijs

Huis verkopen uit de hand Aalst

Wil je graag je huis verkopen uit de hand in regio Aalst? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

Snel en zorgeloos je huis verkopen?

Dat doe je met Vlaams Verhuurkantoor. Ga je met ons in zee, dan zorgen wij ervoor dat de akte binnen de 4 weken in orde is. Bovendien hebben wij geen hypothecair krediet nodig, je bent altijd zeker van de verkoop. Zo kan jij gerust op beide oren slapen.

Daarnaast geniet je nog van tal van andere voordelen. Zo betalen we je direct een voorschot, hoef je geen makelaarskosten te betalen en betalen we de nettoprijs voor je woning. Verder krijg je ook nog gratis een EPC-verslag en worden eventuele huurders mee overgenomen! Ook zorgen wij voor de afhandeling van alle administratieve zaken omtrent de verkoop van jouw huis. Kortom, wij nemen alle lasten van je schouders.

Huis verkopen uit de hand Aalst

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Huis verkopen uit de hand regio Aalst

Wat doen we met jouw woning

Je vraagt je waarschijnlijk af wat er met jouw woning gaat gebeuren. Bij Vlaams Verhuurkantoor hebben wij een specifiek doel voor ogen: door huizen aan te kopen, en deze indien nodig te renoveren, willen wij meer huurwoningen op de markt brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen. Daarom kopen wij jouw woning heel discreet, snel en zonder extra kosten tegen een eerlijke prijs.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis verkopen uit de hand in regio Aalst?

Wil je graag je huis verkopen uit de hand in regio Aalst? Wij garanderen een snelle en zorgeloze verkoop. Wacht dus niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven