Huis snel verkopen

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Berlare

Huis snel verkopen regio Berlare

Droom je van een iets grotere woning, heb je net een huis geërfd of zit je midden in een echtscheiding? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor. Wij zorgen ervoor dat jij je huis snel kan verkopen in regio Berlare én dat tegen een eerlijke prijs.

Maak je woning verkoopklaar

Of je nu besloten hebt om je woning zelf te verkopen of beroep doet op een makelaar, één ding blijft zeker: een huis verkopen is niet op één, twee, drie gebeurd. Bereid je daarom goed voor op de verkoop. Een eerste tip: ruim je huis op. Een net en opgeruimd huis zal meer rust en ruimte uitstralen.

Maak je woning ook niet te persoonlijk. Haal familiefoto’s weg en geef die knalgroene muur een likje verf. Een neutrale woonomgeving zal ervoor zorgen dat kandidaat-kopers zich beter kunnen inbeelden hoe het zou zijn om in jouw huis te wonen. En nog een laatste belangrijke tip: herstel de kleine gebreken. Zichtbare gebreken of slijtage kunnen argwaan opwekken bij de bezoekers.

huis-verkopen-zonder-makelaar-Ninove

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis snel verkopen Berlare

Verkoop je huis aan Vlaams Verhuurkantoor

Heb je de tijd en het geld niet om je woning op te knappen voor de verkoop? Verkoop je huis dan snel en eenvoudig aan Vlaams Verhuurkantoor. Ga je met ons in zee dan hoef jij je verder geen zorgen meer te maken. Wij ontzorgen jou volledig. Wij knappen je woning op en zorgen voor de nodige renovaties. Nadien brengen we ze als huurwoning op de markt voor de mensen die geen huis (meer) kunnen kopen. Zijn er nog huurders in de woning aanwezig? Dan nemen wij die gewoon mee over.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis snel verkopen regio Berlare?

Wil je snel je huis verkopen in regio Berlare? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

Bovendien profiteren de snelle beslissers momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking. Aan jou de keuze!

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven