Huis snel verkopen

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Aalst

Huis snel verkopen regio Aalst

Wil je verhuizen naar een grotere of kleinere woning? Heb je net een woning geërfd, zit je midden in een echtscheiding of wil je voor een andere reden je huis snel verkopen in regio Aalst?  Doe dan beroep op Vlaams Verhuurkantoor. Wij zorgen ervoor dat jij je huis snel en zorgeloos kan verkopen en dat tegen een eerlijke prijs.

Schat een realistische vraagprijs

Een eerste belangrijke stap als je je huis snel wil verkopen is de waarde van je huis bepalen. Dit is geen gemakkelijke opdracht, maar door andere woningen op immosites te bekijken die vergelijkbaar zijn met jouw woning krijg je al een goede richtprijs. Belangrijk om in het achterhoofd te houden: zet de vraagprijs niet te hoog en blijf realistisch. En nog een extra tip: als het snel moet gaan start je best niet te hoog.

Geen kaas gegeten van waardebepalingen? Schakel dan onze hulp in. Wij schatten je huis gratis. Zien we potentieel in jouw woning dan doen we meteen een bod.

Huis-snel-verkopen-aalst-3

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis snel verkopen aalst

Verkoop je huis aan Vlaams Verhuurkantoor

Verkoop je je huis aan Vlaams Verhuurkantoor dan garanderen wij niet alleen een snelle afhandeling van de verkoop, je geniet nog van tal van andere voordelen. Zo hebben wij geen hypothecair krediet nodig waardoor je altijd zeker bent van de verkoop. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de akte binnen de 4 weken in orde is.

En misschien wel het grootste voordeel van allemaal: doordat je je huis zonder makelaar verkoopt hoef je geen torenhoge commissiekosten te betalen. Sterker nog, de opbrengst van de verkoop is volledig voor jou!

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis snel verkopen regio Aalst?

Wil je je huis snel verkopen in regio Aalst? Schakel dan het Vlaams Verhuurkantoor in! Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn.

 

Bovendien profiteren de snelle beslissers momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning GRATIS LEEG of stellen GRATIS EEN HUURWAGEN ter beschikking. Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op!

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven