huis snel terug verkopen haaltert

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs

Huis snel terug verkopen regio Haaltert

Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht, maar is het toch niet helemaal wat je zoekt? Doe dan beroep op Vlaams Verhuurkantoor.
Wij zorgen ervoor dat jij je huis snel terug kan verkopen in de regio Haaltert. Wij kopen je huis steeds voor een eerlijke prijs,
ook wanneer er nog werk aan is!

Kan je je huis zomaar snel terug verkopen?

Een nieuwe job, een nieuwe partner, gezinsuitbreiding… Je leven verandert voortdurend. Past je recent aangekochte woning niet meer bij je huidige levensstijl? Dan wil je waarschijnlijk niets liever dan je huis snel terug verkopen. Dat kan, maar er hangen wel enkele voorwaarden aan vast wil je een eventuele boete vermijden.

Heb je de woning na 1 juni 2018 gekocht én gaat het om je enige woning? Dan kan je zonder enige problemen je huis na twee jaar al terug verkopen. Sterker nog: je krijgt liefst 60% van de registratierechten terugbetaald op voorwaarde dat je onder het normale tarief van de registratierechten viel.

huis snel terug verkopen haaltert

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis snel terug verkopen welle

Verkoop je huis aan Vlaams Verhuurkantoor

Moet de verkoop snel gaan? Heb je geen tijd te verliezen of heb je snel geld nodig? Verkoop je huis dan vlot en eenvoudig aan Vlaams Verhuurkantoor. Wij zorgen ervoor dat de akte binnen de vier weken in orde is. Wij hebben geen hypothecair krediet nodig, zo ben je 100% zeker dat de koop doorgaat.

Bovendien storten wij onmiddellijk een voorschot op jouw rekening én betalen wij de nettoprijs voor jouw woning. En misschien wel het grootste voordeel van allemaal: ga je met ons in zee dan hoef je geen makelaarskosten of commissieloon te betalen. De opbrengst van de verkoop is volledig voor jou!

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis snel terug verkopen in regio Haaltert? Schakel onze hulp in!

Wil je graag je huis snel terug verkopen in regio Haaltert? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

Bovendien profiteren snelle beslissers momenteel van een tijdelijke actie: wij maken gratis je woning leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

 

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven