Huis opkopen regio Wetteren

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs

Huis opkopen in de regio van Wetteren

Heb je een huis waar je snel een koper voor zoekt? Misschien verhuis je binnenkort wel naar het buitenland of staat je huis al enige tijd te koop zonder dat er echt interesse in getoond wordt. Hoog tijd om van koers te veranderen!

Denk je eraan om je huis te laten opkopen in regio Wetteren? Schakel dan de hulp in Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen je huis steeds voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

De voordelen van een huisopkoper

Heb je geen zin om openhuisdagen te organiseren of heb je er gewoonweg de tijd niet voor? Heb je sinds dat je huis te koop staat slechts enkele geïnteresseerden over de vloer gehad, maar nooit een concreet bod ontvangen? Er komt een moment waarop je er genoeg van hebt en je zo snel mogelijk van je huis af wil. Dan kan een huisopkoper jouw oplossing zijn.

Wij sommen de belangrijkste voordelen op:

 • Geen financieringsvoorbehoud. Wanneer je een bod ontvangt van een particuliere koper is dit vrijwel altijd onder voorbehoud van financiering. Een opkoper daarentegen heeft geen hypothecair krediet nodig. Je loopt dus niet het risico dat de koper na 8 weken de financiering niet rond krijgt en het hele verkoopproces opnieuw moet beginnen.
 • De kosten van de verkoop zijn beduidend lager. Doordat je rechtstreeks contact hebt met de opkoper komt er geen makelaar aan te pas. Je hoeft dus geen makelaarskosten of commissieloon te betalen. Sterker nog, de opbrengst van de verkoop is helemaal voor jou!
 • Snelle verkoop. Zoals eerder al vermeld heeft een opkoper geen hypothecair krediet nodig. Hierdoor kan er snel geschakeld worden. Bij Vlaams Verhuurkantoor is de akte binnen de 4 weken geregeld. Wij storten ook direct een voorschot op je rekening.
Huis opkopen regio Wetteren
Huis opkopen regio wetteren

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Huis opkopen regio wetteren

Zo gaan wij te werk

Starten doen we met een afspraak te maken om je woning te bekijken. Hebben we interesse, dan doen we meteen een eerlijk bod. Ga je daar op in dan hoef je je verder geen zorgen meer te maken. Wij ontzorgen jou volledig. Na het regelen van de administratieve kant, knappen we je woning op en zorgen we voor de nodige renovaties.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Huis laten opkopen regio Wetteren? Schakel onze hulp in!

Denk je eraan om je huis te laten opkopen in regio Wetteren? Reken dan op Vlaams Verhuurkantoor. Wij garanderen een snelle en zorgeloze verkoop. Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

  Scroll naar boven