Huis opkopen Hamme

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs

Wij kopen jouw huis op in de regio van hamme

Staat je huis al een hele tijd te koop zonder dat er echt interesse in getoond wordt? Er komt een moment waarop je er genoeg van hebt
en je zo snel mogelijk van je huis af wil. Overweeg dan om je huis te laten opkopen in regio Hamme.

Schakel hiervoor de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor. Wij kopen je huis steeds voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is
of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

Daarom laat je je huis opkopen

Doe je beroep op een huisopkoper, dan zullen de kosten van de verkoop beduidend lager zijn. Doordat je je huis rechtstreeks aan de opkoper verkoopt, heb je geen makelaar nodig en hoef je dus ook geen makelaarskosten of commissieloon te betalen. En de opbrengst? Die is volledig voor jou!

Verder heeft een opkoper geen hypothecair krediet nodig wanneer hij je woning wil kopen. Bij een particuliere verkoop daarentegen is het bod vrijwel altijd onder voorbehoud van financiering. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de verkoop na 8 weken toch niet doorgaat omdat de koper de financiering niet rond krijgt. Bovendien kan er omwille van dezelfde reden ook snel geschakeld worden. Zo is de akte bij Vlaams Verhuurkantoor binnen de 4 weken geregeld. Wij storten ook direct een voorschot op je rekening.

Huis verkopen zonder makelaar Welle

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Huis direct verkopen Hamme

Zo gaan we te werk

Starten doen we met een afspraak te maken om je huis te komen bekijken. Als we interesse hebben dan doen we meteen  een eerlijk bod. Ga je daar op in dan hoef jij je verder geen zorgen meer te maken. Wij ontzorgen jou volledig. Wij brengen de administratieve kant in orde, knappen je woning op en zorgen daarnaast voor de nodige renovaties.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Huis laten opkopen regio Hamme? Schakel onze hulp in!

Denk je eraan om je huis te laten opkopen in regio Hamme? Reken dan op Vlaams Verhuurkantoor. Wij garanderen een snelle en zorgeloze verkoop. Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven