Huis direct verkopen

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Oosterzele

Huis direct verkopen regio Oosterzele

Heb je snel geld nodig? Heb je geen te tijd verliezen en wil je je huis direct verkopen in regio Oosterzele?
Doe dan beroep op Vlaams Verhuurkantoor! Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, zonder gedoe.

Snel en zorgeloos je huis verkopen

Wil je je huis verkopen, maar blijft de verkoop aanslepen? Dat gebeurt steeds vaker. Het huizenaanbod blijft groeien en kopers worden steeds veeleisender. Maar na bijvoorbeeld een scheiding of een overlijden heb je geen tijd te verliezen. Dan wil je dat je huis zo snel mogelijk verkocht wordt zodat je toekomstplannen kan maken.

Bevind jij je in deze situatie? Reken dan op Vlaams Verhuurkantoor. Wij garanderen een snelle en vlotte afhandeling. Zo zorgen wij ervoor dat de akte binnen de vier weken in orde is en betalen we meteen een voorschot.

Snel huis verkopen zonder makelaar Zottegem

Wil je weten wat jouw woning waard is?

huis verkopen zonder immo zele

Hoe gaan wij te werk?

Ga je met ons in zee dan geniet je gegarandeerd van een snelle verkoop van je woning, wat de reden ook mag zijn. Wij gaan steeds discreet te werk en betalen bovendien de nettoprijs voor je woning. Sterker nog, bij ons hoef je geen makelaarskosten of commissieloon te betalen. En de opbrengst van de verkoop? Die is volledig voor jou!

Benieuwd wat er nadien met jouw woning gebeurt? Vlaams Verhuurkantoor koopt huizen op om zo meer huurwoningen op de markt te brengen voor de vele mensen die geen eigen woonst (meer) kunnen kopen. Wij zijn actief in gans Vlaanderen.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis direct verkopen regio Oosterzele?

Wil je graag je huis direct verkopen in regio Oosterzele? Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven