Huis direct verkopen

Wij kopen je woning tegen een eerlijke prijs in regio Hamme

Huis direct verkopen regio Hamme


Heb je problemen met je huurders, zit je midden in een echtscheiding of wil je voor een andere reden je huis direct verkopen in regio Hamme?
Doe dan beroep op Vlaams Verhuurkantoor! Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, zonder gedoe.

Daarom verkoop je je huis aan Vlaams Verhuurkantoor

Heb je snel geld nodig? Heb je geen te tijd verliezen en wil je zo vlug mogelijk je huis verkopen? Doe dan beroep op Vlaams Verhuurkantoor! Wij garanderen een snelle en vlotte afhandeling. Zo zorgen wij ervoor dat de akte binnen de vier weken in orde is en betalen we je meteen een voorschot.

Bovendien kopen wij jouw woning voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of er nog huurders in de woning aanwezig zijn. Sterker nog, eventuele huurders worden gewoon mee overgenomen. Nog een reden nodig om voor ons te kiezen? Bij ons hoef je geen makelaar of commissieloon te betalen. Daarnaast betalen wij de nettoprijs voor jouw woning. En de opbrengst van de verkoop? Die is volledig voor jou!

Huis direct verkopen Hamme

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Huis direct verkopen Hamme

Hoeveel is jouw huis waard?

Sta je op het punt om je huis te verkopen, maar wil je eerst weten hoeveel je huis waard is? Wij komen graag bij je langs om je huis te bezichtigen. Nadien informeren wij jou eerlijk over de waarde van het huis. Je beslist zelf of je ingaat op ons aanbod of niet. Onze waardebepalingen zijn steeds gratis en geheel vrijblijvend.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Je huis direct verkopen regio Hamme?

Wil je graag je huis direct verkopen in regio Hamme? En ben je al helemaal overtuigd van onze aanpak? Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven