goedkoop huis verkopen lokeren

Wil je goedkoop je huis verkopen in Lokeren?
Reken op Vlaams Verhuurkantoor!

Goedkoop huis verkopen regio Lokeren

Wil je graag goedkoop je huis verkopen in regio Lokeren? Schakel dan de hulp in van Vlaams Verhuurkantoor.
Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs, ook wanneer er nog werk aan is of wanneer er nog huurders in de woning aanwezig zijn!

Wij regelen alles voor jou

Wens je te verhuizen naar een grotere of iets kleinere woning? Heb je net een woning geërfd, zit je midden in een echtscheiding, staat je woning leeg of wil je gewoon je huis verkopen? En liefst zonder zo weinig mogelijk bijkomende kosten? Reken dan op Vlaams Verhuurkantoor! Wij betalen de nettoprijs voor jouw woning. Sterker nog: de opbrengst van de verkoop is volledig voor jou. Bij ons hoef je geen torenhoge commissiekosten te betalen.

Bij de verkoop van een huis komen heel wat administratieve kosten kijken, van attesten en keuringen tot registratiekosten voor de notaris. Ga je met ons in zee, dan nemen wij al die kosten op ons. Bovendien rekenen wij geen extra kosten voor onze dienstverlening.

huis verkopen zonder immo Berlare

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Goedkoop huis verkopen Lokeren

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze is vrij eenvoudig. We plannen een afspraak om jouw huis te komen bekijken. Zijn we geïnteresseerd in jouw woning dan doen wij een eerlijk bod. Ga je daar op in, dan hoef jij je verder geen zorgen meer te maken. Wij nemen alle formaliteiten van jou over. We knappen je woning op en renoveren indien nodig. Nadien brengen we ze als huurwoning op de markt voor de mensen die geen huis (meer) kunnen kopen. Zijn er nog huurders in de woning aanwezig? Dan nemen wij de huidige huurders gewoon mee over.

wij maken je woning GRATIS leeg of stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking

Goedkoop je huis verkopen regio Lokeren?

Snel, zorgeloos én goedkoop je huis verkopen in regio Lokeren? Dat kan met Vlaams Verhuurkantoor. Wij nemen alle administratieve kosten op ons en je hoeft geen makelaarsloon te betalen! Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een GRATIS waardebepaling aan via onderstaand formulier.

 

De snelle beslissers profiteren momenteel van een tijdelijke actie: wij maken jouw woning gratis leeg of we stellen gratis een verhuiswagen ter beschikking.

icon-form
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vragen?Contacteer ons op 0479/99.63.93of kijk op onze Facebookpagina

    Scroll naar boven